Image by Matthew Smith

We are shaping our next impact ventures

Are you our new corporate partner?

 

Create high impact in new strategic areas with low touch and low risk

Venture building with KRING allows you to quickly explore new strategic areas of growth while benefitting from our ability to innovate and execute new successful ventures at a high pace.

High Impact low touch

It requires a minimum of resources from our corporate partners to engage but allows them to discover and exploit high impact opportunities

New growth opportunities

Venture building with KRING allows you to quickly explore new strategic areas of growth, new customer experiences, or market positions

We have skin in the game

We have funds to co-invest early in the venture creation, which aligns us on the same goals and incentives as you

Accelerate new ideas fast

Our average time from validation to MVP is 3 months, and we use our extensive network and talented co-founders to accelerate growth

 

Some of the corporates we have worked with

We have helped and executed innovation projects in more than 100 Nordic private and public companies and institutions

Screenshot 2020-12-04 at 09.26.39.png
vestas-logo.png
Novozymes.png
Maersk_Logo.png
Orsted_RGB_Blue.png
danmarks-apotekerforening-logo.png
4577.png
Screenshot 2020-12-04 at 09.25.14.png
 
Lars Ellehave-Andersen.jpeg

“KRING’s Speedbooting tilgang, proces og deres værktøjer kan noget unik som jeg ikke har set nogen andre steder. Med kunden i centrum og med stor hastighed og eksekveringskraft får vi skabt nogle unikke kundeløsninger. Derfor er vi i Nordea særlig glade for at samskabe flere nye kundecenteret løsninger sammen med KRING”

Lars Ellehaven-Andersen 
Bank Direktør, Nordea

Claus V Hemmingsen.jpeg

”Mit kendskab til KRING opstod i min tid i A.P. Møller - Maersk, og jeg har fuldt dem i mange år. Som investor er det interessant for mig at være en del af et entreprenant, men struktureret set-up, som både skaber muligheder for nogle værdifulde investeringer, og samtidig har fokus på at gøre en positiv forskel for mennesker og for samfundet. Det er en kombination, som KRING har dyrket i mange år, og som jeg personlig finder relevant.”

Claus V. Hemmingsen
Investor

Pernille Foss.jpeg

"Det er en fornøjelse at være en del af KRING som investor. Jeg kommer selv fra en iværksætter familie og lægger stor vægt på at arbejde sammen med mennesker med hjertet det rette sted kombineret med at skabe god forretning. Det er essentielt for mig at forretningskonceptet har fokus på bæredygtighed for derved at kunne gøre en positiv forskel både for mennesker og samfundet"

Pernille Foss,
Bestyrelsesmedlem i Foss og Investor

7544980-larsthomassen_business_edited.jp

” Med min baggrund i kapitalfondsverdenen i mange år har jeg set mange modeller og jeg har fulgt KRING tæt. Jeg synes at deres venture building tilgang og value creation er unik og jeg glæder mig meget til det videre samarbejde både på det personlige plan og som investor.

Lars Thomassen, Tidl. Partner & CFO i Axcel

dscf7438-edithigh-res_edited.jpg

”Jeg har kendt KRING tilbage da KRING var pioner i Skandinavien med deres eget Offshore center i Østeuropa og Indien og jeg besøgte dem også i Indien sammen med en dansk erhvervsdelegation i sid tid. Det er relevant for mig at være med i et entreprenant setup som KRING, det skaber værdi til mit arbejde i andre Corporate bestyrelser og jeg er glad for at sidde i bestyrelsen i deres ene impact fond, fordi jeg også kan bidrage den anden vej”

Lars Monrad-Gylling, Tidl. CEO i KMD, bestyrelsesformand i Schultz, Vipp

1517701043950.jpeg

”Jeg har en lang fortid fra finansielle sektor og kapitalfondsverdenen og har nøje fulgt med i KRINGs positive udvikling og evne til at skabe nye digitale forretningsplatforme. Jeg ser stort potentiale og en stærk kobling med fokus på det forretningsmæssige og samtidig positiv impact på samfundet. Den kombination tiltaler mig og investorerne. Jeg glæder mig fortsat til et godt og personligt samarbejde med KRING”

Erik Balleby Jensen, CEO & Partner i Capidea

lars%20thuesen_edited.jpg

“ Jeg har kendt KRING i mange år og er investor. Udover nogle interessante og fremsynede investeringer, giver det mig relevante indsigter, samværd og inspiration som jeg kan bruge i mine andre aktiviteter og det er naturligvis altid en fornøjelse at kunne bidrage med mine egne erfaringer i de enkelte selskaber”.

Lars Thuesen, Tidl. CEO Basisbank, SVP Nordea & CFO SAS

6034f47f552ecf2df49b995e_LTP_02-p-1080_e

”KRING er noget helt særlig, jeg er dybt involveret og er over tid blevet mere og mere engageret, da jeg hos KRING finder en unik evne til at skabe nye ventures, hvor store innovative virksomheder inddrages i samskabelsen. Personerne i KRING er skabt af en særlig støbning med et høj værdisæt og med mennesket i centrum. Det har en positiv afsmitning på mig og de mennesker som KRING Lars Thuesen CEO Basisbank, SVP Nordea, CFO SAS tiltrækker og jeg sætter stor pris på det store og værdifulde netværk som jeg får og har fået igennem KRING igennem tiden”

Peter Midtgaard, Investor, Tidl. CEO & Co-Owner Menu

Screenshot 2021-04-26 at 09.12.25.png

"Jeg har fulgt KRING i mange år og noteret mig deres evne og systematiske tilgang til at identificerer nye muligheder og herfra skabe nye virksomheder.
Deres Speedbooting concept er unikt I Skandinavien og udover at det er attraktive investeringer, så er det samtidig med stor fokus på bæredygtighed, hvilket tiltaler mig. Jeg kan varmt anbefale KRING."

Peter Høngaard Andersen, Formand for Regionernes Innovationsboard  og tidl. Direktør i Innovationsfonden

1598364450821.jpeg

Vi har haft et godt og tæt samarbejde med KRING i mange år. Vi sidder i bestyrelsen med KRING og har løbende dialog omkring udvikling af nye forretningsplatforme. KRING er gode til at se nye muligheder og deres værdisæt som ansvarlighed, samt deres stærke fokus på det enkelte mennesker og bæredygtighedsagendaen matcher også os som bank. Jeg kan til en hver tid anbefale KRING som en forretningspartner, og vi i AL-Bank ser frem til et fortsat udbytterigt og fremtidigt samarbejde”

Simon Sinding Jørgensen, Bank Direktør, AL Bank

1585224986244.jpeg

Jeg har samarbejdet tæt med KRING og selv oplevet effekten af KRING´s Co-creation model i forbindelse med skabelsen af en ny kundecenteret forretningsmodel og platformsvirksomhed som PKA Pension og Ørsted fik etableret i partnerskab med KRING. Det kan anbefales

Morten Buchgreitz. Tidl. SVP Orsted

 

Our Approach

KRING has a history of entrepreneurship dating back to 2003 and has spun out more than 30 digital driven co-creation Projects of which 20 became companies over the years.

SDGs.jpg

Strategic focus

KRING has for the past 5 years dived deeply into two specific domains:

SDG 3: Health and Well-being

and

SDG 7:Sustainable energy and green transformation of society

Untitled-1.jpg

Our venture building Method

We have built more than 10 companies within these domains and we have gathered deep and unique insights into problems worth solving. We have built these companies using our effective venture building process and method, named Speedbooting

cocreation.jpg

Together with co-creation partners

Many of the companies were co-created with corporate partners like Ørsted, PKA, Tryg Forsikring, Nordea, AL Bank, Solar, Dansk Sundhedssikring and more

 

KRING in the media

børse.jpg

Article on Nordea's Co-Creation ventures with KRING helped their customers

berlings.jpg

How KRING, amongst others, innovated their business to adapt for corona

finanswatch copy.jpg

Article on E-Boks partnering up with our co-created Speedboat, TestaViva

finans copy.jpg

KRING on how entrepreneurs could be the key for the UN's sustainable development goals

 

Do you want to learn about our venture building partnership?

We have a substantial list of ideas and concepts within sustainable energy that we are constantly working on and are executing several of them over the coming months - if you are interested we will happily share our thoughts and insights with you.

Thanks for submitting!

 
 

Sign up for our newsletter

You will start receiving our monthly newsletter with news about our ventures, Co-Founder openings, case studies and much more exciting stuff from our venture building within Health & Well-being and energy!

Thanks for submitting!

 

Sign up for our newsletter

Ragnagade 7. Copenhagen

+45 7026 0755

  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube
  • Facebook